Netto i greve Midtby Center genåbner D. 6. maj

 

Billederne er fra en tidligere åbning af en Netto 3.0-butik – Kongelundsvej, Amager

Netto åbner med nyt butikskoncept med fokus på frugt og grønt og nemme måltider.

Netto åbner fremtidens discountbutik i Greve Midtby Center 14A, Greve. Det sker onsdag d. 6. maj

Med nyt koncept, ny indretning og nye farver genåbner Netto deres butik i Greve Midtby Center og der vil være et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. Kunderne vil gerne det nemme og bekvemme, men ønsker stadig at bevare de sunde vaner.

Når borgerne I og omkring Greve går på indkøb i Netto, Greve Midtby Center, bliver det en anderledes Netto træder ind i.

Hele indkøbsoplevelsen har fået et gennemgribende løft med Nettos nye og spændende butikskoncept som adskiller sig fra hvad kunderne normalt kendetegner ved Netto. Oplevelsen af Netto vil føles anderledes da alt fra indretning til medarbejdernes opdaterede tøj nu kan opleves til lyden af musik. Alt i alt vil denne opdatering give et bedre Look and Feel i den nye Netto.

 – Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

Frugt og grønt-afdelingen vil spille en mere bærende rolle i Nettos nye koncept, ligesom convenience-varer har fået sin helt egen sektion, hvilket gør det nemt for alle at finde de nemme måltider. Nettos danske og skandinaviske rødder er kernen i den butiksoplevelse Netto ønsker at skabe for deres kunder

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

Rasmus Nielsen er Nettos nye butikschef i Greve Midtby Center og han glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:

– Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod.

Nettos målsætningen er at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept. Netto i Greve Midtby Center er en af i alt 80 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2020.

Om Netto-butikken i Greve Midtby Center:

 • Butikken har alt i alt et salgsareal på godt 850 m2.
 • Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto-butik i kraft af:
 • Markant større frugt- og grøntafdeling.
 • En særlig og større sektion med convenience-varer, som findes i forlængelse af frugt- og grøntafdelingen.
 • Ny placering til de kendte Spot-varer, som alt efter varetype vil blive placeret nær det faste sortiment af tilsvarende varer.
 • Mere plads til køl- og frost med plads til præsentation af det ferske kød.
 • Nyt inventar, med en skandinavisk look-and feel-fornemmelse. Eksempelvis med trælook i frugt- og grøntafdelingen.
 • Nye farver på inventar og væg, hvor den klassiske gule Netto-farve også har fået en opdatering.
 • Ligeledes justeringer i facadeskiltningen, hvor den gule foliering ikke er en del af vinduerne i butikken – så der kommer meget dagslys ind i butikken.
 • Indretningen i butikken er udarbejdet, så kunderne nemt kan navigere rundt. Udover frugt og grønt vil også convenience, fersk kød og en lang række andre varer blive fremhævet, så kundens indkøbsoplevelse og indkøbsflow forbedres.
 • Ændret belysning i butikken, hvor varerne vil være i fokus.

Vi opfordrer alle vore kunder til at følge sundhedsstyrelsens råd for at stoppe risiko for smittespredningen af COVID-19.

Vi er spændte på at høre hvad i syntes om vores gennemgribende makeover…

Vi opfordrer alle vore kunder til at følge Sundhedsstyrelsens råd for at stoppe smittespredningen af COVID-19.

Vi opfordre vore kunder til:

at vaske hænder eller bruge håndsprit, når de kommer, og inden de forlader butikken.

 at hoste i ærmet og blive væk, hvis de har symptomer på sygdom.

at folk holder god afstand til hinanden og respektere hinanden, når de er i butikken.

Vi ses i dit lokale indkøbscenter

Åbningstider

Mandag-Torsdag kl. 10:00 – 18:00
Fredag kl. 10:00 – 19:00
Lørdag kl. 10:00 – 15:00

Greve Midtby Center

Greve Midtby Center 14B 
2670 Greve