Velkommen tilGreve Midtby Centeri dit lokale indkøbscenter

Udlejning

VELKOMMEN som NY BUTIKSEJER

Overvejer DU, om DIN næste butik skal åbnes I Greve Midtby Center? Her har vi samlet en række relevant info, som vi håber du kan bruge i dine overvejelser. God fornøjelse.

CENTERINFO

Greve Midtby Center (GMC) er et lokalt indkøbscenter med mere end 50 butikker, dagligvareforretninger samt service- & sundheds fag, i og omkring Midtbyen. GMC blev etableret i 1979 som et åbent center. I 2001 blev GMC udvidet & overdækket og samtidig åbnede et stort FØTEX varehus i GMC. GMC viser til stadighed sin eksistensberettigelse, ved fortsat dokumenterede stigende besøgstal, samt en dynamisk tilgang af nye forretningsdrivende. Masser af de nuværende forretninger har ligget i GMC i mange, mange år, men der er stadig plads til endnu flere dygtige forretningsdrivende.

BRANCHER

I et mellemstort lokalt indkøbscenter som GMC er det vigtigt, at vi tilsikrer den rette sammensætning af butikker. For vores kunders skyld, og af konkurrencehensyn til de nuværende forretningsdrivende. Kombinationen er i dag et miks af lokale forretningsdrivende samt en række landsdækkende kædeforretninger og Dagligvareforretninger som FØTEX, NETTO & NORMAL. Derudover finder du i GMC blandt andet læger, tandlæger, advokater, revisorer, køreskoler, skønhedsklinikker samt en række speciallæger. Desuden byder Midtbyen på faciliteter som Greve Svømmehal, Greve Gymnasium, VUC samt Greve Rådhus. Alt dette er medvirkende til at sikre den helt rigtige kundestrøm og den daglige dynamik i Midtbyen..

TILGÆNGELIGHED

Med super central placering midt i kommunen er der optimale tilkørselsforhold for vores mange kunder. Vi råder over ca. 800 p-pladser. Hertil kan lægges Greve Station som dagligt bliver benyttet af tusindvis af passagerer på Køge Bugt banen, samt de mange regionale bus forbindelser.

Ledige lejemål

I de kommende år håber vi at kunne byde velkommen til nye brancher som f.eks. herremode, sko, Cafe / restaurant, fritid & Leisure, bøger, legetøj m.m.

Du kan se oversigten over ledige butiks-konto- & klinik lejemål her:

KONTOR/KLINIK Lejemål.

196 m2. på 1. sal

 

PRAKTISK INFO

Udlejning af ledige butiks- & kontorlokaler i GMC sker ved henvendelse til:
DEAS
Lisette Østergren Nielsen
Udlejnings chef
Mobil +45 6020 9229
Email: lihn@deas.dk

ØVRIGE HENVENDELSER

Øvrige henvendelser vedr. kontingenter, markedsføring m.m. i GMC kan rettes til:
Centerkontoret
Retail- & Marketing Manager
Martin Hvolbøll 
Tlf. 53 87 98 98 
grevemidtbycenter@gmail.com