Velkommen tilGreve Midtby Centeri dit lokale indkøbscenter

Åbningstider

Mandag-fredag kl. 10:00 – 18:00
Lørdag kl. 10:00 – 15.00

Adresse

Greve Midtby Center 10F 
2670 Greve

Find den bedste høreapparat løsning hos Audika i Greve

Velkommen til vores hørecenter i Greve. Her bliver du budt velkommen af vores imødekommende og professionelle personale, som står klar til at svare på alle dine hørerelaterede spørgsmål.

Som specialister indenfor hørelse står vi klar med rådgivning og vejledning, så vi kan finde den bedste løsning for dig og din hørelse.

Som den største Oticon-certificerede kæde af hørecentre i Danmark, tilbyder vi hos Audika i Greve både service i særklasse og den største viden om de bedste høreapparater på markedet. Hvis du er i tvivl, om du har brug for høreapparater, laver vi gerne en gratis høretest på dig. Jo tidligere du opdager dit høretab og kommer i gang med behandling, jo bedre. Hvis du har susen for ørerne eller tinnitus og samtidig har nedsat hørelse, har vi høreapparater med lydterapi, der kan afhjælpe symptomerne.

Inden vi kan rådgive dig om, hvilke høreapparater, der passer bedst til dine behov, undersøger vi dine ører grundigt, ligesom vi også laver en høretest på dig. Herefter tager vi en snak med dig om din hverdag, da der er forskellige faktorer, der kan spille ind på, hvilke høreapparater, der er de bedste til dig. Har du eksempelvis en meget aktiv hverdag, stiller det nogle andre krav til dine høreapparater, end hvis du lever et mere roligt liv.

Når du køber høreapparater hos os, kan du i øvrigt få offentligt tilskud.

Din hørelse er vigtig for os, og hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig, står vi altid klar med gode råd og vejledning. Faglighed og god service er vores kerneværdier, og vi vil altid gøre vores ypperste for at finde den bedste løsning for dig.

 

  • Her ligger butikken
  • Toilet
  • Elevator

Audika

Toilet

Elevator

Elevator