Velkommen tilGreve Midtby Centeri dit lokale indkøbscenter

Åbningstider

Mandag-fredag kl. 10:00 – 18:00
Lørdag kl. 08:00 – 15.00

Adresse

Greve Midtby Center 6K 
2670 Greve

Giv dit hår nyt liv med et besøg hos vores Greve frisør

Hvad end du er lang- eller korthåret, farver dit hår eller får det permanentet, så er dit hår en vigtig del af, hvem du er. Med din frisure, hårfarve og opsætning af dit hår har du nemlig mulighed for at vise masser af personlighed og individualitet. Det er derfor vigtigt, at du vælger en frisør, der forstår dig, dine ønsker og dermed kan give dig lige præcist det resultat, du går efter.

Hos vores Greve frisør bliver du derfor altid mødt af lyttende og interesserede frisører, der gerne sætter lidt ekstra tid af til en snak om, hvad du godt kunne tænke dig. Først der griber vi fat i saksen og går i gang med at give dit hår nyt liv. Er du derfor på udkig efter en frisør i Greve, hvor du føler, at du er i centrum, og hvor der bliver taget højde for alle dine ønsker og ideer, så er et besøg hos vores Greve frisør bestemt det hele værd.

Det er ligeledes vores mission, at du altid føler dig velkommen og i trygge hænder, så snart du bliver budt indenfor hos vores Greve frisør. Når du sætter dig godt til rette i frisørstolen med en god kop kaffe hos vores Greve frisør, kan du derfor altid være sikker på, at vores dygtige og uddannede frisører kun bruger de bedste redskaber, anvender de lækreste produkter og gør et stort arbejde ud af at give dig det allerbedste resultat. Vores succes er til enhver tid, at du føler dig veltilpas og smuk, når du er blevet klippet hos vores Greve frisør.

  • Her ligger butikken
  • Toilet
  • Elevator

Stender

Toilet

Elevator

Elevator