Velkommen tilGreve Midtby Centeri dit lokale indkøbscenter

Åbningstider

Mandag-fredag kl. 12:00 – 21:30
Lørdag-søndag kl. 12:00 – 21.30

Adresse

Greve Midtby Center 10K 
2670 Greve

Frisk, Fantastisk, Forførende – Smagen af god sushi

Sushi er ikke bare mad; det er en oplevelse, der vækker alle dine sanser og tager dig med på en rejse gennem smag og teksturer. Velkommen til verdenen af sushi, hvor kunsten at sammensætte frisk fisk, ris og grøntsager bliver til små kunstværker på tallerkenen.

Uanset om du er en sushinovice, der udforsker nye smagskombinationer, eller en sushi-entusiast, der har sin favoritrulle, er sushi en kulinarisk skat, der passer til alle smagsløg. Så tag plads ved sushi-baren eller bestil en lækker takeaway – lad dig forføre af sushiens magi og opdag en verden af smag, der vil efterlade dig forundret og opfyldt.

Hos Yumi Hut ønsker vi at give dig en unik oplevelse, og skabe et sted hvor kvaliteten er i top, samt udtrykke vores kærlighed til det japanske og kinesiske køkken.

Vores mad er baseret på friske fisk og gode råvarer. Kvalitet, smag, autenticitet og kreativitet er hvad der vægter mest hos Hana sushi. Vi leverer altid god service og godt humør. Vi tager gerne i mod ris og ros, da vi bestræber os på altid at kunne forbedre os.

Reserver bord HER

Bestil Takeawy HER

  • Her ligger butikken
  • Toilet
  • Elevator

Yumi Hut

Toilet

Elevator

Elevator